2024-05-24

Bitki Koruma Bölümü Danışma Toplantısı 2024-1

Bitki Koruma Bölümü Danışma Kurulu/Paydaş Toplantısı 2024-1

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü ZİDEK (Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) Programı kapsamında Bitki Koruma Bölümü Paydaş Toplantısı 24.05.2024 Cuma saat 15.00’da Google Meet üzerinden gerçekleştirilmiştir. Bitki Koruma bölümü Paydaş toplantısı 17 katılımcı ile, 2 saat sürmüş olup toplantıda dile getirilen görüş ve öneriler maddeler halinde raporlanmıştır.

TNKU Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölüm Başkanı Prof.Dr. İsmet BAŞER, Tekirdağ ZMO eski başkanı Dr.Öğr.Üyesi. Cemal POLAT, Sumi Agro firması Genel Müdürü İrfan ASLAN, Vize ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden İlçe Tarım Müdürü Zeynep Şeyda GÜRSU, Lisans öğrenci temsilcileri Karahan Berk İRFAN, Ezgi Nur YILMAZ ve bölüm öğretim üyeleri katılmışlardır.

Katkıları için kendilerine teşekkür ederiz.

Bitki Koruma Bölümü