Bitki Koruma

       

 

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ…

Zorlu ve yorucu bir maratonun sonucunda elde ettiğiniz başarınız için sizleri kutluyoruz. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü sizler için yeni bir başlangıç olacak ve yeni imkanlar sağlayacaktır. 

Bölümümüz evrensel eğitim ve araştırmalarda değişen koşullara kolaylıkla uyum gösterebilen ve uluslararası standartlara uygun, nitelikli eğitimi amaçlamaktadır. Mart 2023 tarihinden itibaren bu standartları perçinleyen "Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ZİDEK)" tarafından 2025 yılına kadar akreditasyon almıştır.  Bölümümüz mezunlarının gerek kamuya ve gerekse özel sektöre hazırlanmaları için gerekli derslerle hayata ve onları iyi bir gelecek için donanımlı hale getirmeye çalışıyoruz.

Hızla küreselleşen dünyada ülkemizi ve uluslararası koşulları kavrayan ve gelecek ili ilgili projeler üretebilen ve kendi özgüveni olan bireyler olarak yetişmeniz, en büyük amacımızdır. Bölümümüz öğrenci-öğretim üyesi ilişkileri ile örnek bir bölüm olma hedefine ulaşmıştır. Laboratuvar çalışmalarında bulunmak isteyen arkadaşlara gerekli imkanlar yaratılmaktadır.

Öğretim üyelerimiz sadece derslerle ilgilenmek yerine ders dışı zamanlarda da sizlere zaman ayırarak üniversite hayatına keyifli hale getirmeye çalışmaktadır. Aramıza katılmaktan dolayı mutlu olacağınızı umuyor, başarı için ortak çalışmayı vaat ediyoruz.

Sevgili Öğrencimiz,

Öğrenci odaklı bir okul olarak, yaşamınızın en güzel dönemi ve bir dönüm noktası olacağına inandığımız üniversite yıllarınızda her zaman yanınızda olacağız. Güvenli bir ortamda, kaliteli eğitim almanız için hazırız. Başarılarla dolu keyifli bir öğrencilik dönemi geçirmeniz dileğiyle, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyoruz.

Tekrar Hoşgeldiniz

 

Prof.Dr. Mustafa MİRİK

 Bölüm Başkanı    

 

Bölümümüz Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ZİDEK) tarafından akreditedir.

 


Duyurular Arşiv
Uygulama Telafi Sınav Tarihleri 2024-01-08

... Ayrıntılar için tıklayınız...


BİTKİ KORUMA TOPLULUĞU STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 2024-01-08

... Ayrıntılar için tıklayınız...


Uygulama Sınav Tarhileri 2023-12-15

... Ayrıntılar için tıklayınız...


Ders Not Yüzdelik Dağılımları 2023-10-02

... Ayrıntılar için tıklayınız...


CABI Bitki Zararlıları Teşhis Programı 2023-03-01

... Ayrıntılar için tıklayınız...