2023-10-12

1. Sınıf Öğrencileri İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi

Bölümümüz Birinci Sınıf Danışmanı Prof. Dr. Özgür SAĞLAM’ın moderatörlüğünü üstlendiği Oryantasyon Toplantısında, bölümümüzü tanıtarak öğrencilerimize ZİDEK’e Akredite bir bölümde okumalarının önemini vurgulayarak üniversitenin genel işleyişi, iletişim yöntemleri, web sayfaları, üniversitenin akademik ve idari birimleri, eğitim öğretimle ilgili (yönetmelik, yönerge, devamsızlık, kayıt dondurma, ders muafiyeti) gibi hususlarda, öğrenci bursları, ulusal ve uluslararası öğrenci değişim programları ve başvuru şartları, öğrenci toplulukları, öğrenci memnuniyet anketleri gibi konularda bilgiler vermiştir.

Bölüm başkanımız Prof. Dr. Mustafa MİRİK ve Bölüm Öğretim Üyelerimiz Doç. Desen KÖYCÜ, Doç Dr. Nihal KILIÇ, Dr. Öğr. Üyesi Adnan KARA, Dr. Öğr. Üyesi Arzu COŞKUNTUNA, Dr. Öğr. Üyesi Tolga AYSAL ve Araş. Gör. Dr. EsraTAYAT öğrencilerimize burada geçirecek oldukları 4 yılın kendilerini geliştirmelerinde önemli bir zaman dilimi olduğunu belirterek başarılı bir eğitim öğretim yılı dilemişlerdir.