2023-09-11

Tarım Fuarı

DLG Fuar tarafından düzenlenen 13. Karaevli  Tarım Teknolji Günleri fuarı 6-9 Eylük tarihleri arasıdna gerçekleştirilmiştir. Tekirdağ Namık Kemal üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Üniversite Teknopark standı ile temsil edilmiş ve çok sayıda üretici ve ziyaretçi bilgilendirilmiştir.

Fuara Bölüm başkan yardıcımız Prof.Dr. Özgür SAĞLAM ve Araş.Gör.Dr. Esra TAYAT aktif katılım sağlamış olup, fuara katılım saglayan bir çok mezunumuz ve öğrencmiz ile bir araya gelmiştir. Bölüm başkan yardımcımız yaptığı açıklamada " Bu fuarlara katılım sağlayan yerli ve yabancı firmalar ile görüşerek, sektörün nabzını tutmanın sektörün ihtiyacı olan niteliklerde mezun vermek açısından önemli olduğunu,ayrıca firmalarda çalışan bölüm mezunlarımızı görmenin gurur verici oluğunu" ifade etmiştir.